Őszi Galéria megnyitó

2015. október 15-én délelőtt tartottuk óvodánkban az őszi galéria megnyitót. Ebből az alkalomból a Katica csoport az ősz hangulatát és főbb eseményeit idéző versekkel, énekekkel, körjátékokkal tűzdelt műsorral kedveskedett a vendégeknek. A gyermekek felkészítését Bécsiné Ruzsa Krisztina és Balogh Ildikó óvodapedagógusok végezték. A galéria díszítésénél az óvoda csoportjainak színes, különböző technikákkal készült őszi munkáiból válogattunk.

A hagyományokhoz híven a műsorért felelős csoport minden évben egy meglepetés vendéget hív, akinek munkáit a galériában kiállítják. Ebben az évben a meghívott vendég a műsort követően, Illésné Pujszter Hajnalka volt.

Az alkotó nemcsak bemutatta egyéni munkáit és az ahhoz szükséges „alapanyagokat”, eszközöket, hanem röviden elmesélte a gyermekeknek, mikor kezdte meg – az azóta már hobbiként működő – kézimunkák, ajándéktárgyak sorozatos készítését.

Ezt követően bárki feltehette a kiállított kézimunkákkal kapcsolatban megfogalmazódott kérdéseit. A műsor befejeztével a vendégek vegyesen összeállított őszi gyümölcstálról kóstolhattak.

Balogh Ildikó

óvodapedagógus

ovisok1 ovisok2 ovisok3 ovisok5