Óvodásaink az Afrikárium  születésnapján

 

Október 21-én ünnepelte a város az Afrikárium megnyitásának első születésnapját. Az évfordulóra szervezett programokba intézményünk is bekapcsolódott. Az ünnepet megelőző héten csoportjaink megtekintették a kiállítást, majd ezt követően a gyermekek lerajzolták élményeiket, főként azokat az állatokat, melyek leginkább megragadták fantáziájukat.

A rajzokat szakmai zsűri értékelte és kijelölte azokat a munkákat, melyek alkotói jutalmat vehettek át, így 12 gyermek részesült elismerésben.

Csóka Zsófi Csenge, Bock Eszter, Renczes Borbála, Stefanovics Luca, Fabriczius Száva, Takács-Tringli Sámuel, Vörös Viktória, Pogasits Gergő, Kőfalvi Krisztofer, Várfalvi Bence, Nagy Eszter Flóra, Németh Kristóf.

Az oklevelet és a vele járó csokoládét Végh László Polgármester Úrtól vették át a díjazottak az ünnepélyes születésnapi rendezvényen. Az alábbi képek bizonyítják a gyermekek örömét és boldogságát.

Intézményünk Süni csoportjából négy kisgyermek az alkalomhoz és a helyhez illő versekkel köszöntötte az ünnepet. Felkészítőjük Kizmus Tamásné óvodapedagógus volt.

A program zárásaként a résztvevőket tortával kínálták a szervezők. A születésnapi rendezvényre a szülők és nagyszülők szép számban elkísérték a gyermekeket, így részesei váltak az ünnepnek és örültek az elért eredményeknek.

Hujber Jánosné

óvodavezető

 

ovi-afrikarium1 ovi-afrikarium2 ovi-afrikarium3 ovi-afrikarium4 ovi-afrikarium5 ovi-afrikarium7 ovi-afrikarium8 ovi-afrikarium9 ovi-afrikarium10 ovi-afrikarium11 ovi-afrikarium12