(Nincs cím)

2017. március 31-én került sor óvodánk tavaszi galéria megnyitójára, melyet a Cirmi csoportosok rendeztek. A gyermekek kedves tavaszt csalogató, köszöntő versekből, dalokból, és egy táncból álló kis műsorral köszöntötték a galéria vendégeit. Ebben az évben nem csak óvodánk csoportjaiba járó gyermekek vettek részt a megnyitón, hanem a leendő kisóvodások is a szüleikkel együtt. Nagy érdeklődéssel figyelték a Cirmi csoport köszöntő műsorát.
Meghívott vendégünk, Kranabetné Major Katalin, sümegprágai alkotó volt, aki gyönyörű olajfestményeit hozta el óvodánkba. Kati néni szabadidejében, már hosszú ideje foglalkozik festéssel, képeit több kiállításon is megmutatta az érdeklődőknek. Alkotásaiban megtalálhatóak a tájképek, portrék stb. A gyermekek érdeklődve hallgatták, mikor beszélt egy kicsit a munkásságáról.
Kati néni munkái mellett, óvodánk csoportjainak tavaszhoz kapcsolódó alkotásai is megtekinthetőek voltak a galériánkban. Minden csoportunk változatos technikák alkalmazásával készítette a kiállított munkákat, alkotásokat, melyeket a megnyitó végén mindenki megtekinthetett.
Gersits Anita
óvodapedagógus