TANÉVKEZDÉS

Tisztelt Szülők!

Szeptember 1-től megnyitjuk kapuinkat a gyermekek és Szülők előtt! Szeretettel várjuk óvodásainkat, bölcsődéseinket és a szülőket!

Reggelente ismét együtt érkezhetnek és kísérhetik be a gyermekeiket a csoportba, s adhatják át személyesen őket az óvodapedagógusoknak.

A biztonság kedvéért a következő kérésekkel fordulunk Önökhöz: Változatlanul fontos, hogy az alapvető egészségvédelmi szabályokat betartsuk, a bejáratnál, illetve a folyosókon elhelyezett kézfertőtlenítőt használjuk!

A maszkhasználat nem kötelező.

Nem kell alkalmaznunk a testhőmérőzést.

Kérjük a korábban alkalmazott szabály szerint minél gyorsabban és lehetőleg egy kísérővel érkezzenek a gyerekek az óvodába, reggel 8:30-ig.

Beteg gyermekre vonatkozó szabályok a házirendben alkalmazottak figyelembevételével történnek. Beteg gyermek az óvodát nem látogathatja, betegség után orvosi igazolással jöhet vissza.

Távolmaradás szabályai a házirendben vannak leszabályozva, határozatlan időtartamra engedély nem adható. Aki a járványhelyzetre hivatkozva kér engedélyt, az intézményvezető felé teheti, a döntés során mérlegelni kell. A tartós gyógykezelés alatt álló gyermek esetében, szakorvosi papírok alapján igazolom a hiányzását.

Mindenkinek jó egészséget, sok örömöt, mosolygós gyermekeket kívánok!

Sümeg, 2021. 08. 31.

Tisztelettel: Papp Lászlóné
intézményvezető