JÁRVÁNYÜGYI LEVÉL

Tisztelt Szülők!

A járványügyi védekezés érdekében a Kompanik Zsófia Óvodában és Bölcsődében a koronavírus-járvány terjedésének megakadályozására, a dolgozók, gyermekek és a szülők egészségének védelme érdekében az alábbi korlátozások lépnek életbe november 29-től visszavonásig.

Gyermeket kísérő 1 fő felnőtt, védettségi igazolás nélkül léphet be az intézményvezető által meghatározott pontig, a csoportszoba ajtajáig.

A gyermekek átvétele, hazavitele idejében a folyosókon egyidejűleg legyenek szívesek minél rövidebb ideig tartózkodni. Egyúttal kérjük a kedves szülőket, hogy gyermekük bekísérése, és hazavitelekor az iskolás testvérek ne tartózkodjanak az épületben. Az intézmény épületeibe belépő valamennyi szülő, a gyermekek egyéb hozzátartozói számára szájat és arcot eltakaró maszk használata és a bejáratnál a kézfertőtlenítő használata kötelező.

A gyermekek átvétele, hazavitele idejében a szülőkkel való személyes kapcsolattartás során a dolgozók részére maszk használata kötelező.

Nem kell védettségi igazolás a dolgozóktól, gyermekektől, meg azoktól a személyektől, akik nem az intézmény dolgozói, de ott valami javítási, szerelési, fejlesztő munkát végeznek. Gyermeket kísérő 1 fő felnőtt, védettségi igazolás nélkül léphet be az intézményvezető által meghatározott pontig. Igazolványt kell kérni minden olyan személytől, aki nem tartozik a fent felsorolt körbe, igazolvánnyal igazolni kell a védettségét, amennyiben be kíván lépni az intézmény területére.

Együttműködésüket előre is köszönjük. Vigyázzunk egymásra!

Jó egészséget kívánok!

Sümeg, 2021. 11. 26.

Köszönettel:

Papp Lászlóné
intézményvezető