Nyílt nap a sümegi bölcsődében és óvodában

Nyílt nap a sümegi bölcsődében

Kedves Szülők, érdeklődő családok!

Sümegen, a Kompanik Zsófia Óvodában és Bölcsődében, 2023. április hónapban, nyílt nap keretein belül lehetőséget nyújtunk a szülőknek, a bölcsőde megismerésére.

A részt vevő szülők és gyermekeik, személyes tapasztalatot szerezhetnek a csoportok mindennapi tevékenységeiről, a bölcsőde életéről. Az érdeklődő szülők választ kaphatnak kérdéseikre többek között a bölcsődei felvétellel, a beszoktatással kapcsolatban, a bölcsődei szolgáltatással kapcsolatban felvetődő kérdéseikre, valamint tájékoztatást a helyi sajátosságokról. Javasoljuk a bölcsőde megtekintését!

Dátum: Április 12.-én, szerdán, 10:00-11:00-ig. Helyszín: 8330 Sümeg, Arany J. utca 2/1.

Nyílt nap a sümegi óvodában

Kedves Szülők, érdeklődő családok!

Sümegen, a Kompanik Zsófia Óvodában és Bölcsődében, 2023. április hónapban, nyílt nap keretein belül lehetőséget nyújtunk a szülőknek, az óvoda megismerésére.

A részt vevő szülők és gyermekeik, személyes tapasztalatot szerezhetnek a csoportok mindennapi tevékenységeiről, az óvoda életéről. Az érdeklődő szülők választ kaphatnak kérdéseikre többek között az óvodai felvétellel, a beszoktatással kapcsolatban, az óvodai neveléssel, pedagógiai programokkal, fejlesztő foglalkozásainkkal kapcsolatban felvetődő kérdéseikre, valamint tájékoztatást a helyi sajátosságokról. Javasoljuk az óvodánk megtekintését!

Dátum: Április 12.-én, szerdán, 10.00-11:30-ig. Helyszín: 8330 Sümeg, Rendeki utca1.

Tisztelettel:

Papp Lászlóné
intézményvezető