Adventi programok az óvodában

December 3-án, adventi hangversenyen vettek részt az óvoda gyermekei az óvoda tornatermében. Az ünnepi dallamokat a helyi zeneiskola növendékei és tanárai többféle hangszeren szólaltatták meg.

Dec. 4-én a Ramassetter Iskola meghívására az nagycsoportos gyermekek a Mikulás-kupán mozoghatták ki magukat, majd a mozgást követően találkoztak a Mikulással, aki megjutalmazta őket a tornán nyújtott teljesítményükért.

Dec. 7-én a Csiga csoport verses-dalos összeállítását hallhatták az érdeklődők a város dísz órájánál, a második adventi gyertya gyújtása alkalmából.

Dec. 10-én a Zajongó Együttes jótékonysági adventi koncertet adott az óvoda javára a művelődési házban. A koncert népes gyermek- és felnőtt közönsége nagy tapssal köszönte meg a Zajongóknak a jó hangulatot és ünnepi érzéséket keltő zenét.

Dec.11-én a Hamupipőke c. mesejátékot látták a gyermekek a művelődési házban.

Dec. 13-án a Hétszínvirág csoport adott ünnepi műsort a Nemzetiségi Napon a művelődési házban.

Dec. 15-én karácsonyi, családi barkácsolásra hívtuk a szülőket, akik a gyermekekkel együtt karácsonyi ajándékokat és díszeket készítettek. A program nagyon jó hangulatban zajlott.

Dec. 18- án a Sümegi Szegedi Róza Kórus adventi dalaiban gyönyörködhettek a gyermekek és felnőttek egyaránt az óvoda tornatermében.

Dec. 19-én karácsonyi ünnepi köszöntőre hívta minden csoport a szülőket és a nyugdíjas kollégákat.

Dec. 20-án részt vettünk a városi adventi forgatagon, süteményekkel és ajándéktárgyakkal járultunk a jótékonysági rendezvényhez.

Dec. 21-én a Katica csoport verses-dalos összeállítással szerepelt az adventi forgatag ünnepi gálaműsorán.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA 100_2279