Szüreti mulatság

A Kompanik Zsófia Óvoda és Bölcsőde intézményi szüreti mulatságára 2015. szeptember 25-én délelőtt került sor. Eredetileg az udvarra tervezett program az esőzés miatt a tornaterem falai között került lebonyolításra. A szomorkás, őszies idő ellenére mindenki nagyon izgatottan, kíváncsian várta a rendezvényt.

Hujber Jánosné óvodavezető nyitotta meg a programot, köszöntve és egyben egy közös énekes felvonulásra invitálva a résztvevőket. Ezután a Cirmi csoport óvodásai adtak elő műsort, Varga Károlyné és Gersits Anita óvodapedagógusok vezetésével. A tornaterem díszítése, a színes műsor jelenetei hűen tükrözték és elevenítették fel a hagyományos szüret hangulatát.

Nagy élményt jelentett az óvodások számára, hogy ünnepi-, esetleg népies ruhát öltve a többi csoporttal közösen vettek részt a műsort követő vidám hangulatú táncmulatságon.

A gyermekek nagyon élvezték a programot, sokan közülük a program befejeztével nehéz szívvel indultak vissza a csoportszobákba. Többen pedig a délutáni pihenésből felébredve önfeledten emlékeztek vissza a délelőtt történtekre.

Balogh Ildikó

óvodapedagógus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA