A Cirmi csoport bemutatkozása

Csoportunk jelképe a cica. A cica lehet egyszínű és foltos, kicsi és nagy, ilyen tarka a mi kis csoportunk is. Járnak hozzánk kisebbek és nagyobbak. Milyenek vagyunk? 

Mindennapjainkat derűs, meleg hangulatú csoportszobában töltjük. Eleven, nyüzsgő, jól motiválható, érdeklődő csoport a miénk. Gyermekeink szívesen hallgatnak mesét, mondják a mondókákat, éneklik az énekeket. Örömmel gyurmáznak, festenek, tornáznak, mozognak. 

A cicának sok mozgásra van, szüksége ezért sokat tartózkodunk a friss levegőn, szabadban. Nagy figyelmet fordítunk környezetünkre, állatszerető és állatbarát csoport a miénk. Mindig a gyerekek kíváncsiságára építünk, ezért törekszünk a közvetlen megfigyelés, tapasztalatszerzés feltételeinek megteremtésére. Az egészséges életmód kialakítása is fontos számunkra, nagy segítséget nyújtanak a szülők azzal, hogy friss gyümölccsel és zöldséggel látnak el bennünket. 

Legfontosabb törekvésünk, hogy vidám hangulatban, minden egyes gyermekünk számára megadjuk azt, amire igénye van, és ami optimális fejlődéséhez szükséges. 

„A legnagyobb ajándék,
Amit a gyermeknek adhatsz,
A feltétlen szeretet,
A széttárt karok
És a készséges fül.„