Süni csoport bemutatkozása

„Süninek lenni jó kis móka, büszkén tudatom a világgal!”

– és ezt bizton állíthatjuk is, hiszen a Süni csoportban szeretetteljes, vidám, gyermekbarát légkörben, változatos tevékenységformák megvalósításával zajlanak a napjaink. 

Süniseink vidámak, barátságosak, talpraesettek, szeretik és elfogadják egymást. Szívesen barkácsolnak, alkotnak, és énekelnek. Játékidőben nálunk szinte mindennaposak a mesejátékok, melyeket a gyerekek önmaguk valósítanak meg. Mi jó példát mutatva többször lepjük őket egy- egy meseelőadással, zenei produkcióval. A mozgás különösen fontos óvodásaink életében, erre napi szinten lehetőséget is adunk a szabadban, a csoportszobában és a tornatermünkben egyaránt.

Mi óvó nénik EGYÜTT dolgozunk, nevelési elveink, módszereink összehangoltak. Rendkívül jó munkakapcsolatunk alapja a személyes barátság. Dajka nénink szeretettel gondozza gyermekeinket, ezzel nagy mértékben segíti a mindennapi munkánkat. Különösen örülünk, hogy vegyes életkorú gyerekekkel foglalkozhatunk, mert rengeteg előnye van. Arra vállalkoztunk, hogy a szülőkkel összhangban együtt neveljük a ránk bízott gyerekeket.