Búcsúzás 2020.

Búcsúzás

Sokat gondolkodtunk a lehetőségekről az idei nevelési év búcsúztatójának megszervezését illetően, hagytunk ebben mozgásteret a csoportok vezetőinek és a szervezésben résztvevő szülőknek is. A lehetőségeket, javaslatokat az óvodapedagógusok egyeztetik az érintettekkel.

Szeretném megköszönni mindenkinek a segítő hozzáállást, a támogatást, az eredményes együttgondolkodást! Sümeg város Önkormányzatának a segítségét, támogatását!

Itt szeretném külön megköszönni a Szülői Munkaközösségek vezetőinek, tagjainak a több éves odaadó, segítő munkáját!

Kedves Szülők!

Engedjék meg, hogy ebben a virtuális térben köszönjem meg, hogy bíztak bennünk! Jó felidézni az első napokat, amikor ismerkedtek az óvodával, bölcsődével, keresve a biztató tekintetet, a helyüket, az óvónéni, gondozó néni, dadus néni ölelését! Gyorsan elröppent ez a pár év, a megszeppent bölcsődésekből óvodás és a kicsikből iskolaérett nagy lett! Gyermekeikkel sok szép percet, tartalmas órát, sok időt töltöttünk el, nagyon jó felidézni ezeket az eseményeket! Tarisznyájukat megtöltöttük élményekkel, mesével, dallal,érzelmekkel, sok tudással, közös programokkal! A leendő óvodásoknak kívánok nagyon sok barátot, örömet, kíváncsiságot, felfedezést! Nagyon boldog óvodás éveket! Kedves búcsúzó óvodások! Együtt örültük és bánkódtunk! Mennyi izgalmas versenyt, galéria bemutatót, ünnepi várakozást, felfedezést éltünk át! Sokat nevettünk, néha szomorkodtunk, de az is jó volt! Kedves Szülők! Kívánom, hogy vigyék magukkal a gyermekeik a szeretetet, kíváncsiságot, figyelmet, szorgalmat, amely még az iskolában tovább gyarapodik. Felkészítettük őket, hogy meg tudjanak felelni az iskolai élet elvárásainak! Köszönjük Önöknek, hogy végig segítettek bennünket, együtt gondolkodtak velünk, mindig partnerek voltak, hittek bennünk.. Az alábbi idézettel kívánok erőt, egészséget, nagyon sok örömet mindnyájuknak az iskolai évekhez!

„Jaj de jó volt együtt lenni!

Évről évre növekedni!

Melegedni ölelésbe,

álmodozni egy mesében,

jókedvűen énekelni,

szivárványt együtt rajzolni,

mint a szélvész, úgy szaladni,

a világról beszélgetni.

Es egymást úgy , de úgy szeretni!

De nektek most el kell menni,

megnőttetek nincs mit tenni!

Visszavárunk, nem felejtünk

hiányozni fogtok nekünk!”

Balla Piroska: Jaj, de jó volt!

Sok szeretettel: Papp Lászlóné
Intézményvezető-helyettes

2020. 08.12.