Felhívás

Tisztelt Szülők!

A tavaszi koronavírus világjárvány kitörése következtében hozott óvintézkedések továbbra is érvényben vannak és intézményünkben is megmaradnak.

Kérjük Önöket 2020. szeptember 1-től ismételten csak maszkban lépjenek óvodánk, bölcsődénk területére, az öltözőkbe, az udvarokra.

 A korábbiakhoz hasonlóan az öltözőkben és az óvoda / bölcsőde területén ne csoportosuljanak, a pedagógusokat lehetőség szerint csak rövid ideig tartsák fel, mielőbb adják át az óvodapedagógusoknak, kisgyermeknevelőknek a gyermekeket.

Kérjük Önöket, hogy gondoskodjanak arról, hogy a kisgyermek a csoportszobába lépése előtt a mosdóban szappannal mosson kezet, papírtörlőt használata megengedett. Nyilatkozni kell a szülőnek arról, hogy a gyermeke egészséges. Az óvodába lépéshez című nyomtatványt szíveskedjenek kitölteni, szeptember 1-én reggel és átadni a csoport óvodapedagógusának. Ez helyettesíti az egészséges igazolást. Elmulasztása esetén a gyermeket nem áll módunkban fogadni! A nyomtatvány augusztus 31-én felkerül a honlapra, onnan is letölthető lesz. De a bejáratnál elhelyezett asztalon is megtalálható lesz.

Kérem fentiek figyelembevételét és betartását! Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Vigyázzunk egymásra!

Tisztelettel: Papp Lászlóné
Intézményvezető-helyettes

Sümeg, 2020. augusztus 28.