Részt vettünk a Szent Jakab Napok programjain.

Részt vettünk a Szent Jakab Napok programjain (2013. július 27-28.)

A rendezvény első napján megrendezésre került főzőversenyen 3. helyezést ért el óvodánk „Segítő Kéz az Óvodásokért” Alapítványának csapata, melynek tagjai voltak: Szabó Erzsébet, Horváth Józsefné, Papp Rita, Sedlák Anna és Hujber Ádám. A csapat lelkes tagjai jó hangulatban, közös munkával készítették el a finomra sikerült vaddisznó pörköltet, melyet a zsűri 3. helyezéssel jutalmazott. Gratulálunk nekik és köszönjük, hogy képviselték az alapítványt és az intézményt.

A rendezvény második napján intézményünk gyermekei és óvodapedagógusai – mint névadónk, Kompanik Zsófia által pártfogolt gyermekek és nevelőik- vettek részt a történelmi jelmezes felvonuláson. A gyermekek szemet gyönyörködtető ruhákban, a melegtől kipirult arccal, az óvodapedagógusok korhű ruhákban várták, hogy elfoglalják helyüket a számukra kijelölt kocsin.

A részt vevő óvodapedagógusok:

Gersits Anita,    Papp Lászlóné,  Végh Istvánné,

Gyermekek:

Bódis Regina,  Kenyeres Jázmin,  Kenyeres Panna,  Kiss Blanka,  Nagy Boróka,  Simon Réka,  Szokoly Csenge,  Bujtor Nóra,  Orbán Melinda,  Orbán Gergő, Vad Virág,  Kapai Ramóna

 

Köszönet az óvodapedagógusoknak, gyermekeknek, – a szülőknek, hogy lehetővé tették gyermekeik számára – hogy a nyári szünet és a nagy meleg ellenére képviselték az óvodát.